6.UPS FEST – DONACIJA HOMEBREW KEGOVA

Važno!

Planirana količina upisanih kegova je popunjena 14.06.2024. u 0:01 sat. Ukoliko ste planirali donirati keg slobodno se upišete, a mi ćemo vam se povratno javiti na vrijeme ukoliko se pokaže potreba za dodatnom količinom.
Svim donatorima puno hvala na brzinskim upisima, to nam puno znači!

Zamolba za donaciju Homebrew piva

Poštovani kučni pivari! Ups fest ulazi u svoje 6. izdanje i postaje tradicija i nezaobilazno mjesto kučnih pivara i ljubitelja dobrih piva. Organizator festivala – Udruga pivara Sjever poziva sve vas da se odazovete donaciji jer svaki donator je jedna važna karika u festivalu, zapravo festival ste VI! Zbog toga Udruga pivara Sjever ove godine sprema dodatne pogodnosti donatorima, a jedna je i festivalska majica za svaki donirani keg.

Pravila i propozicije za donaciju kegova

Prijave za donaciju kegova trajati će sve do popunjavanja kvote za točenje ili dostupnih karata za festival.

PRIJAVNA STRANICA ZA DONACIJU HOMEBREW KEGOVA

Ukoliko želite napraviti izmjenu Vašeg unosa, sve što želite promjeniti pošaljite nam E-mailom na homebrew@u-p-s.hr.

Uvjeti za donaciju

– 1 keg sa najmanje 17 litara piva.

– Za svaki keg je potrebno napraviti zasebnu prijavu te naznačiti potrebne podatke, kao i veličinu majice koju želite.

– Donator piva dužan je označiti svoj Keg kako bi ga raspoznao u bilo kojem trenutku festivala.

– Potrebno je paziti da piva odgovara  zdravstvenim standardima. Preporuka je da se piva kuša prije donošenja na festival.

– Svaki donator dužan je sam istočiti i prezentirati svoje pivo na festivalu ili pronaći zamjenu za istakanje.

– Ukoliko donator nije istočio svoj keg ili zbog obaveza planira napustiti festival prije isteka službenog dijela (1 sat poslije ponoći), potrebno se konzultirati sa organizatorom da se prije odlaska pretoči pivo u keg organizatora.

– Nakon istakanja, donator piva dužan je preuzeti svoj keg. Organizator nakon istakanja ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak.

– Preporučena dostava Kegova biti će dan ranije ili nešto prije početka festivala. Kegovi dostavljeni nakon početka festivala će biti na kraju liste istakanja.

– Donator kega daje suglasnost da će za potrebe marketinga prije festivala, na festivalu, i nakon festivala  biti korišteno ime pivara, piva te opis piva.

Nagrada za donaciju

    • Osigurana je ulaznica za 6. UPS FEST. Ulaznica uključuje neograničenu konzumaciju svih ponuđenih piva, festivalsku čašu i narukvicu,
    • Bon za hranu
    • Festivalska majica

Informacije o festivalu

Ostale informacije o festivalu pročitajte ovdje.

 

https://www.u-p-s.hr/wp-content/uploads/2024/03/ups_fest_fb_cover.jpg

CiljeviDjelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi

Promocija kućnog pivarstva kao hobija; promicanje i širenje znanja i vještina vezanih uz kulturu izrade piva; okupljanje kućnih pivara i organiziranje pivarskih druženja; širenje turističkih sadržaja vezanih uz pivarstvo; organiziranje edukacija, radionica, prigodnih kulturnih događanja te ostalih manifestacija vezanih uz pivarstvo; društveno povezivanje i jačanje suradnje kućnih pivara te uspostava kontakata i suradnje sa sličnim međunarodnim i domaćim organizacijama; organiziranje putovanja i suradnje sa sličnim udrugama i ustanovama vezanih uz kulturu izrade piva; sudjelovanje na sajmovima, izložbama i drugim manifestacijama; informiranje javnosti o radu i ciljevima udruge; izdavanje povremenih stručnih i informativnih publikacija vezanih uz pivo i pivarstvo sukladno Zakonu o medijima.

GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama
GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama