UPS

Novosti

By in Novosti, UPS Fest Komentari isključeni za Trebaš li ulaznicu za 5. UPS fest?

Trebaš li ulaznicu za 5. UPS fest?

S radošću vas obavještavamo da će se naš peti po redu UPS fest održati ove godine u subotu, 8. srpnja, kod varaždinske Arene. Imamo važno obavijest koju želimo podijeliti s vama: festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25€ možete nabaviti još samo do 8. lipnja. Nakon tog datuma, ulaznice će biti dostupne po redovnoj cijeni od 30€. Stoga vas ljubazno molimo da na vrijeme rezervirate svoje ulaznice jer se neće moći kupiti na dan festivala. Također, budite svjesni da je broj ulaznica ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom nevjerojatnom pivskom događaju godine!


Naš festival će se održati po tradicionalnom principu neograničene konzumacije piva uz kupljenu ulaznicu. Bit će vam pružena prilika da kušate preko 100 različitih stilova piva, koje su kuhane u malim količinama u kućnim uvjetima. Uz to, uživat ćete u bogatom zabavnom programu i live svirci do duboko u noć.

Točionici će biti otvoreni od 15:00 sati, a svi posjetitelji koji nabave ulaznice moći će ih zamijeniti za narukvice, čaše za degustaciju i bon za obrok na ulazu u festival.

Ako vam je potreban smještaj ili želite prespavati u šatoru, imamo organiziran hostel i UPS fest kamp koji se nalaze neposredno uz Arenu.

Sve ostale informacije o samom festivalu možete pronaći na ovom linku. Također, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili društvenih mreža (facebook i instagram).

Radujemo se vašem dolasku!

Udruga pivara Sjever

Post navigation