Kreće borba za UPS fest medalje, kipiće i vrijedne nagrade!

26. svibnja 2024.0

Prijave su otvorene!

Želite li osvojiti medalju i nagrade za Vaše pivo? Prijavite se na naše natjecanje u pivu preko Competition Online Entry & Management portala.

Tamo možete pronaći sve informacije o pravilima natjecanja, kategorijama, datumima za predaju uzoraka i suđenju. Očekujemo oko 8 različitih pivskih kategorija, a u svakoj će se dodijeliti 3 medalje s vrijednim nagradama. Dodatno ćemo proglasiti i nagraditi “best of show” pivo natjecanja!

Sretno svima!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CiljeviDjelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi

Promocija kućnog pivarstva kao hobija; promicanje i širenje znanja i vještina vezanih uz kulturu izrade piva; okupljanje kućnih pivara i organiziranje pivarskih druženja; širenje turističkih sadržaja vezanih uz pivarstvo; organiziranje edukacija, radionica, prigodnih kulturnih događanja te ostalih manifestacija vezanih uz pivarstvo; društveno povezivanje i jačanje suradnje kućnih pivara te uspostava kontakata i suradnje sa sličnim međunarodnim i domaćim organizacijama; organiziranje putovanja i suradnje sa sličnim udrugama i ustanovama vezanih uz kulturu izrade piva; sudjelovanje na sajmovima, izložbama i drugim manifestacijama; informiranje javnosti o radu i ciljevima udruge; izdavanje povremenih stručnih i informativnih publikacija vezanih uz pivo i pivarstvo sukladno Zakonu o medijima.

GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama
GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama