Kreću prijave za donaciju kegova!

25. travnja 2024.0

Dragi prijatelji – kućni pivari!

UPS fest ulazi u svoje 6. izdanje i postaje tradicija i nezaobilazno mjesto kućnih pivara i ljubitelja dobrih piva. Ali!!! Bez piva nema ni festivala, stoga pozivamo sve vas koji kuhate svoja piva kod kuće da nas podržite te se svojim pivom predstavite na našem festivalu! U koliko ste u mogućnosti donirati keg piva, pručite naše propozicije i prijavite se za festival!

Mi ćemo vaš trud svakako nagraditi besplatnom ulaznicom te festivalskom majicom da nam uniformirani možete točiti svoje uradke! Nama je svaki donator jedna važna karika u festivalu, jer festival ste zapravo VI!

Sve informacije o tome kako se uključiti možete pronaći na ovom linku. Iskreno se nadamo da se vidimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CiljeviDjelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi

Promocija kućnog pivarstva kao hobija; promicanje i širenje znanja i vještina vezanih uz kulturu izrade piva; okupljanje kućnih pivara i organiziranje pivarskih druženja; širenje turističkih sadržaja vezanih uz pivarstvo; organiziranje edukacija, radionica, prigodnih kulturnih događanja te ostalih manifestacija vezanih uz pivarstvo; društveno povezivanje i jačanje suradnje kućnih pivara te uspostava kontakata i suradnje sa sličnim međunarodnim i domaćim organizacijama; organiziranje putovanja i suradnje sa sličnim udrugama i ustanovama vezanih uz kulturu izrade piva; sudjelovanje na sajmovima, izložbama i drugim manifestacijama; informiranje javnosti o radu i ciljevima udruge; izdavanje povremenih stručnih i informativnih publikacija vezanih uz pivo i pivarstvo sukladno Zakonu o medijima.

GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama
GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama