Ulaznice za UPS fest 2024 su u prodaji!

18. svibnja 2024.0

Od danas je preko našeg ticketing sutava moguće kupiti ulaznice za 6. UPS fest. Dovoljno je slijediti ovaj link: https://www.u-p-s.hr/ticket/rezervacija.php te napraviti rezervaciju! Nakon rezervacije zaprimiti ćete mailom informacije o kupnji ulaznie. Kupljene ulaznice ćete na dan festivala od 15:00 sati moći zamijeniti za narukvicu koja osigurava konzumaciju neograničene količine festivalskog piva (i kućnih pivara i craft) , bon za hranu, festivalsku čašu i puno dobre zabave!

Cijena pojedinačne ulaznice je 30€, a za društvo veće od 4 pivoljupca nudimo na poklon 1 gratis ulaznicu (5 ulaznica za cijenu 4). Ukupni broj ulaznica je ograničen, stoga požurite na naš web da “karta bude v žepu”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CiljeviDjelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi

Promocija kućnog pivarstva kao hobija; promicanje i širenje znanja i vještina vezanih uz kulturu izrade piva; okupljanje kućnih pivara i organiziranje pivarskih druženja; širenje turističkih sadržaja vezanih uz pivarstvo; organiziranje edukacija, radionica, prigodnih kulturnih događanja te ostalih manifestacija vezanih uz pivarstvo; društveno povezivanje i jačanje suradnje kućnih pivara te uspostava kontakata i suradnje sa sličnim međunarodnim i domaćim organizacijama; organiziranje putovanja i suradnje sa sličnim udrugama i ustanovama vezanih uz kulturu izrade piva; sudjelovanje na sajmovima, izložbama i drugim manifestacijama; informiranje javnosti o radu i ciljevima udruge; izdavanje povremenih stručnih i informativnih publikacija vezanih uz pivo i pivarstvo sukladno Zakonu o medijima.

GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama
GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama