Trebaš li ulaznicu za 5. UPS fest?

3. lipnja 2023.

S radošću vas obavještavamo da će se naš peti po redu UPS fest održati ove godine u subotu, 8. srpnja, kod varaždinske Arene. Imamo važno obavijest koju želimo podijeliti s vama: festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 25€ možete nabaviti još samo do 8. lipnja. Nakon tog datuma, ulaznice će biti dostupne po redovnoj cijeni od 30€. Stoga vas ljubazno molimo da na vrijeme rezervirate svoje ulaznice jer se neće moći kupiti na dan festivala. Također, budite svjesni da je broj ulaznica ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom nevjerojatnom pivskom događaju godine!


Naš festival će se održati po tradicionalnom principu neograničene konzumacije piva uz kupljenu ulaznicu. Bit će vam pružena prilika da kušate preko 100 različitih stilova piva, koje su kuhane u malim količinama u kućnim uvjetima. Uz to, uživat ćete u bogatom zabavnom programu i live svirci do duboko u noć.

Točionici će biti otvoreni od 15:00 sati, a svi posjetitelji koji nabave ulaznice moći će ih zamijeniti za narukvice, čaše za degustaciju i bon za obrok na ulazu u festival.

Ako vam je potreban smještaj ili želite prespavati u šatoru, imamo organiziran hostel i UPS fest kamp koji se nalaze neposredno uz Arenu.

Sve ostale informacije o samom festivalu možete pronaći na ovom linku. Također, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte ili društvenih mreža (facebook i instagram).

Radujemo se vašem dolasku!

Udruga pivara Sjever

CiljeviDjelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi

Promocija kućnog pivarstva kao hobija; promicanje i širenje znanja i vještina vezanih uz kulturu izrade piva; okupljanje kućnih pivara i organiziranje pivarskih druženja; širenje turističkih sadržaja vezanih uz pivarstvo; organiziranje edukacija, radionica, prigodnih kulturnih događanja te ostalih manifestacija vezanih uz pivarstvo; društveno povezivanje i jačanje suradnje kućnih pivara te uspostava kontakata i suradnje sa sličnim međunarodnim i domaćim organizacijama; organiziranje putovanja i suradnje sa sličnim udrugama i ustanovama vezanih uz kulturu izrade piva; sudjelovanje na sajmovima, izložbama i drugim manifestacijama; informiranje javnosti o radu i ciljevima udruge; izdavanje povremenih stručnih i informativnih publikacija vezanih uz pivo i pivarstvo sukladno Zakonu o medijima.

GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama
GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama