2017

1. UPS FEST

Prvi UPS fest održan je 2017. godine. Kao natjecateljski festival ima i svoje zvijezde. Prvu pobjedu odnio je Velimir Horvat iz Poznanovca svojim „Stoutom sa okusom maline“.

2018

2. UPS FEST

2018. godine je od 187 prijavljenih piva – status pobjednika odnio je „Londonski tapir“, English porter pivo pulskog kućnog majstora piva Bojana Grdinića.

2019

3. UPS FEST

2019. godine prestižna titula za najbolje pivo (u stilu belgian blond ale) otišlo u Osijek Ivanu Erdeljiću. Po njegovoj je recepturi u prvoj pandemijskoj godini u ograničenoj seriji u pivovari „Lepi dečki“ napravljeno i naše prvo festivalsko „best of show“ pivo. 

 

2020

Nije održan

2020 zbog Korona mjera festival nije održan za javnost

2021

Nije održan

2021 zbog Korona mjera festival nije održan za javnost

2022

4. UPS FEST

Četvrti UPS fest preseljen je u Varaždin pokraj Arene. Na njemu je pobjedničko pivo bio Tamni Lager (Munich Dunkel) kojeg je skuhao Ivan Kuže iz Zagreba.

2022

5. UPS FEST

Peto izdanje festivala ponovo je vratilo sve ljubitelje piva na suteren Arene gdje je odžana prva prava “post-pandemijska” pivska fešta sa puno dobrih piva i mnoštvo posjetitelja. Pokal “best of show” osvojio je član udruge – Miroslav Matotek sa fantastičnom new englad IPA-om.

2024

6. UPS FEST

I ti možeš prisustvovati! USKORO VIŠE!

CiljeviDjelatnosti kojima se ostvaruju ciljevi

Promocija kućnog pivarstva kao hobija; promicanje i širenje znanja i vještina vezanih uz kulturu izrade piva; okupljanje kućnih pivara i organiziranje pivarskih druženja; širenje turističkih sadržaja vezanih uz pivarstvo; organiziranje edukacija, radionica, prigodnih kulturnih događanja te ostalih manifestacija vezanih uz pivarstvo; društveno povezivanje i jačanje suradnje kućnih pivara te uspostava kontakata i suradnje sa sličnim međunarodnim i domaćim organizacijama; organiziranje putovanja i suradnje sa sličnim udrugama i ustanovama vezanih uz kulturu izrade piva; sudjelovanje na sajmovima, izložbama i drugim manifestacijama; informiranje javnosti o radu i ciljevima udruge; izdavanje povremenih stručnih i informativnih publikacija vezanih uz pivo i pivarstvo sukladno Zakonu o medijima.

GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama
GET IN TOUCHDruštvene mreže
Za još više detalja zapratite nas i na društvenim mrežama